Vrouwendag voorpremière El Eco

Na filmvertoning is er gelegenheid om gezamenlijk de solidariteit en empowerment te vieren tijdens een drankje na.

In samenwerking met de werkgroep Internationale Vrouwendag Zeeland vertonen we op vrijdag 8 maart, Internationale Vrouwendag 2024, tegen gereduceerd tarief "The Echo". Deze indrukwekkende documentaire vertelt het verhaal van moedige vrouwen over de hele wereld die vechten voor verandering, gelijkheid en empowerment. 

"The Echo" neemt je mee op een inspirerende reis en belicht de krachtige stemmen van vrouwen die zich inzetten voor vrouwenrechten, gendergelijkheid en sociale rechtvaardigheid. Vanuit verschillende culturen en achtergronden komen deze verhalen samen om een echo van hoop en vastberadenheid te vormen. 

Namens de werkgroep Internationale Vrouwendag Zeeland nodigen we je uit om deel te nemen aan deze speciale vertoning en samen te komen om de prestaties van vrouwen te vieren, maar ook om stil te staan bij de uitdagingen waarmee ze nog steeds worden geconfronteerd. 

Na filmvertoning is er gelegenheid om gezamenlijk de solidariteit en empowerment te vieren tijdens een drankje na. Vergeet niet om je vrienden en familie mee te nemen!

Samen kunnen we de echo van verandering laten klinken.

Trailer & Tickets > 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste films en ontwikkelingen van Cinema Middelburg.