Header

Cineville

Onbeperkt naar de film!

Ook bij Cinema Middelburg ga je vanaf 23 maart 2023 met Cineville onbeperkt naar de film voor € 22,50,- per maand.* Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 18,50. De Cinevillepas is geldig in meer dan veertig filmtheaters en bioscopen door heel Nederland. Ook geeft de Cinevillepas toegang tot een heleboel filmfestivals, zoals Imagine, Holland Animation Film Festival, Go Short en Movies that Matter.

Je bestelt je pas via Cineville. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je dezelfde dag nog naar de film kan. Je echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuis gestuurd. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook. Je bestelt je pas altijd voor in elk geval 4 maanden, daarna is 'ie per maand opzegbaar.

* Niet geldig voor sommige niet-reguliere voorstellingen, zoals besloten voorstellingen, speciale voorpremières, retrospectieven, filmmarathons, 3D-voorstellingen en enkele festivals en andere evenementen.

 

Hoe werkt het?

Pas bestellen?

De eerste keer betaal je via de website van Cineville met iDeal, daarna wordt het lidmaatschapsgeld automatisch geïncasseerd

Je tijdelijke Cinevillepas ontvang je per mail en kun je meteen gebruiken, je echte pas krijg je binnen één week thuisgestuurd

Je lidmaatschap sluit je af voor minimaal 4 maanden, daarna is hij maandelijks opzegbaar

 

Heb je je pas binnen? Reserveer nu je ticket(s)!

Voordat je films kunt bezoeken, moet je eerst nog even online via www.cinemamiddelburg.nl je ticket voor de desbetreffende voorstelling bestellen, zodat je zeker bent van een plek. Je ontvangt een bevestigingsmail met een e-ticket als bijlage. Hierin staat het rij- en stoelnummer van de desbetreffende voorstelling. Houd deze bij de hand als je de filmzaal ingaat. Een ticket aan de kassa halen is ook mogelijk.

Pas scannen

De Cinevillepas wordt gescand bij de ingang van de filmzaal (het e-ticket hoeft niet te worden gescand). De deuren van de filmzaal gaan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling open. Vergeet niet je Cinevillepas te laten scannen bij de ingang van de filmzaal. Als je pas niet is gescand, loopt Cinema Middelburg de inkomsten mis.

Annuleren

Cinevillers kunnen tot een kwartier voor aanvang annuleren. De link voor het annuleren staat in de bevestigingsmail van de gereserveerde filmvoorstelling. Zorg ervoor dat je dit ook doet, dan is er weer een extra plekje voor andere filmliefhebbers.