Header

Ticketverkoop

Hartelijk welkom in de cinema!

U kunt op twee manieren tickets voor de filmvoorstellingen kopen:

1. Online

2. Kassa

Online

Kies uw voorstelling via Tickets of via Programma

Betaling

Voeg nu een of meer tickets aan uw mandje toe. In een en dezelfde bestelling kunnen kaarten voor meerdere voorstellingen worden gekocht. Donateurs vullen het nummer van de donateurspas in, én de postcode. Om uw bestelling af te ronden klikt u op "Bestelling bevestigen". Controleer de bestelling voordat u deze bevestigt. U komt nu op onze betaalpagina: Mollie. Hier kunt u kiezen hoe u betaalt, met iDEAL, of bioscoopbonnen.

Als de betaling gelukt is ontvangt u de kaarten binnen 15 minuten automatisch in uw mailbox in de vorm van e-tickets met een barcode. De e-tickets zijn als bijlage in PDF-formaat opgenomen. Heeft u meerdere kaarten gekocht, dan bestaat de bijlage uit meerdere pagina's.

Let op! Het kan voorkomen dat tickets die gekocht worden via een werk e-mailadres niet worden ontvangen omdat de bijlage wordt geblokkeerd! Gebruik bij voorkeur een privé e-mailadres.

Voor het bekijken en printen van de e-tickets heeft u een programma voor het bekijken van PDF-documenten nodig. Gebruik bijvoorbeeld Adobe Reader of Foxit Reader. Print de e-tickets in kleur of zwart/wit op het originele formaat. Controleer of de tickets in goede kwaliteit zijn afgedrukt.

Mobiele telefoon

U kunt de barcode ook laten scannen op uw smartphone. Stelt u het scherm dan zo helder mogelijk in. U laat uw ticket zien aan de kassamedewerker die het ticket scant.

Geen ticket ontvangen? 

Aan de kassa kan uw bestelling altijd teruggevonden worden. Met het bestelnummer of uw naam of e-mailadres kan de kassamedewerker het e-ticket voor u afdrukken. 

Heeft u na een kwartier nog geen mailbericht met het e-ticket ontvangen?
Controleer of de mail misschien in de spambox (ongewenste mail) is terecht gekomen (U kunt dat voorkomen door de mail te markeren als 'vertrouwd'). Controleer of uw mailbox misschien vol is, want dan kan de e-mail niet worden afgeleverd.
Controleer of u bij aankoop gebruik heeft gemaakt van het juiste e-mailadres. Mocht u het e-ticket niet gevonden hebben, meldt u zich dan bij de kassa. Met het bestelnummer of uw naam of e-mailadres kan de kassamedewerker de tickets voor u afdrukken.

Restitutie

Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u deze doet.

Kassa

De kassa is dagelijks, een half uur voor aanvang van elke voorstelling geopend. Hier kunt u 5 en 10-rittenkaarten en vrijkaarten inwisselen voor tickets. U kunt pinnen en ook betalen met de Kloveniersdoelen cadeaukaart. 

Nationale Bioscoopbonnen

Zowel online, als aan de kassa kan worden betaald met de Nationale Bioscoopbon. Deze is ook te koop bij de kassa. Kijk voor meer informatie over De Nationale Bioscoopbon op www.bioscoopbon.nl

Niet geldig

De Cineville pas is niet geldig bij Cinema Middelburg. Gaat u vaak naar de film, en wilt u met korting naar de film? Wordt dan hier donateur.