Huisregels

Hartelijk welkom in de cinema!

Namens alle vrijwilligers van Cinema Middelburg wensen wij u een fijne voorstelling. Om u optimaal te kunnen laten genieten van de films, hanteren wij de volgende huisregels:

Ticket

Iedere bezoeker beschikt over een geldig entree-bewijs en kan dit desgevraagd tonen.

Restitutie

Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u deze doet.

Kijkwijzer

Cinema Middelburg houdt zich aan de landelijk gelden afspraken rondom de kijkwijzer. Volgens de wet krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16 - ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten. Lees meer op de website van de kijkwijzer op www.kijkwijzer.nl

Begeleiding kinderen

Kinderen jonger dan 8 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar de filmvoorstelling. Groepen kinderen dienen door minimaal één volwassene begeleid te worden.

Consumpties

U mag een drankje dat u in het café heeft gekocht meenemen in de zaal.

Mobiele telefoon

Mobiele telefoons dienen tijdens alle voorstellingen te worden uitgeschakeld.

Aanwijzingen medewerkers

Iedere bezoeker dient de aanwijzingen van de medewerker(s) op te volgen.

Kassa

De kassa is dagelijks, een half uur voor aanvang van elke voorstelling geopend. Hier kunt u 5 en 10-rittenkaarten en vrijkaarten inwisselen voor tickets. De zaal is geopend vanaf een half uur voordat de voorstelling begint. Zo kunt u al rustig een plekje zoeken.

Na de starttijd van de film worden er geen tickets meer voor de desbetreffende film verkocht en vervalt het recht op toegang tot de filmzaal. Meer informatie over de ticketverkoop vindt u hier.