Privacy

Privacyverklaring Cinema Middelburg

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Stichting Cinema Middelburg is verantwoordelijk voor een correcte verwerking van klantgegevens. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verwerken en met welk doel.

 

Persoonsgegevens

Stichting Cinema Middelburg kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze diensten (het bezoeken van onze website, online kopen van e-tickets, aanmelden om donateur te worden, aanmaken van een profiel, aanmelden voor de nieuwsbrief, sturen van een bericht via het contactformulier, online een film bekijken, het plaatsen van een advertentie, het huren van de cinema) en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op onze website verstrekt. Wij kunnen de volgende persoonsgegevens verwerken:

e-mailadres

naw gegevens (initialen, voornaam, achternaam, geslacht, geboortedatum, straat, postcode, huisnummer, stad)

bij een machtiging het iban-nummer en tenaamstelling rekeninghouder

ip adres bij bezoek website

 

Waarom Stichting Cinema Middelburg gegevens nodig heeft

Cinema Middelburg verwerkt de door u aangeleverde gegevens om uw e-tickets naar u te kunnen verzenden, uw aanmelding tot donateur te kunnen verwerken, uw donateurpas op te kunnen sturen, u te kunnen informeren over onze activiteiten, u te kunnen herinneren aan het verlopen van uw lidmaatschap, op uw verzoek contact met u op te kunnen nemen, u een factuur te kunnen sturen.

 

Hoe lang Stichting Cinema Middelburg gegevens bewaart

Stichting Cinema Middelburg bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

Delen met derden

Stichting Cinema Middelburg verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van ons ticketing systeem kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

 

Website

Onze website www.cinemamiddelburg.nl is gehost op beveiligde servers van Urban Heroes. Uw verbinding met onze website en het versturen van formulieren is versleuteld met een beveiligingscertificaat. De website maakt gebruik van cookies voor Google Analytics (voor het bijhouden van bezoek statistieken).

Lees hier meer over coockies

Urban Heroes heeft een privacyverklaring opgesteld die hier is te raadplegen. 

 

Kaartverkoop

Voor de kaartverkoop en het beheer van onze donateurs werken wij met Ticketlab. Ticketlab is gekoppeld aan onze website en wordt gehost op beveiligde servers. Alleen door ons bevoegde personen hebben toegang tot dit systeem. Ticketlab heeft een privacyverklaring opgesteld die hier is te raadplegen.

https://www.ticketlab.nl/privacyverklaring/

 

Betalingen

Wij verwerken uw betalingen met Buckaroo, een online betalingssysteem. Buckaroo zorgt voor de koppeling tussen uw bank en onze bank en ons ticketsysteem.

Lees hier over de privacyverklaring van Buckaroo

 

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen.

 

Nieuwsbrieven

Wij versturen nieuwsbrieven met het systeem mailchimp. Abonnees kunnen zich zelf hiervoor inschrijven via een link op onze website. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee men zich kan uitschrijven voor toekomstige nieuwsbrieven.

 

Wijzigen of verwijderen van gegevens

Het is mogelijk om een profiel aan te maken voor het kopen van tickets. Via dit profiel kunt u zelf uw gegevens beheren en wijzigen. Donateurs kunnen zich zelf aanmelden en hun donateurschap verlengen. Voor vragen over ons privacybeleid of het aanpassen van uw persoonsgegevens kunt u contact opnemen via ons contactformulier of bellen naar ons kantoor.

 

Communicatie per telefoon

Stichting Cinema Middelburg heeft een antwoordapparaat waarop men boodschappen kan achterlaten. Na het afhandelen worden deze boodschappen gewist.

 

Algemene gegevens:

www.cinemamiddelburg.nl

Stichting Cinema Middelburg

Achter de Houttuinen 30

4331 NJ Middelburg

 

Kamer van Koophandel: 4114842

BTW nr. NL 801732505 B01

 

Lees meer:

 

AVG

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

 

Cookies

https://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies

 

Onze websitebouwer is Urban Heroes

https://urban-heroes.nl/

 

Ons kaartverkoopsysteem is Ticket Lab

https://www.ticketlab.nl/

 

Nieuwsbrieven versturen wij met Mailchimp:

https://mailchimp.com/

 

Onze online filmdienst is Picl

https://picl.nl/theaters/cinema-middelburg/

 

Ons betaalsysteem is Buckaroo

https://www.buckaroo.nl/

 

Middelburg 02.05.2018

 

Stichting Cinema Middelburg