De Filmkeuze van...

Speciale gasten kiezen hun favoriete film.

Regelmatig kiezen speciale gasten hun favoriete film en vertellen waarom zij deze zo graag nog eens willen zien. 

Aron Ludikhuijze kiest Interstellar, vrijdag 1 maart om 19.00 uur. 

Trailer & Tickets > 

Aron Ludikhuijze maakte zijn eerste film toen hij 8 jaar was. Sindsdien maakt hij alleen nog maar meer films. Twee jaar geleden is zijn eerste lange film, Too Many Holes, vertoond in Cinema Middelburg. Door het maken van vele (short)films heeft hij een sterke visie op het film maken en verder heeft hij grote ambities voor de toekomst. Na het behalen van zijn Gymnasium diploma vorig jaar richt hij zich nu volledig op het produceren van films, zowel in opdracht als eigen werk.

Hij kiest:
Interstellar is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2014, geregisseerd door Christopher Nolan. Het verhaal is voornamelijk gebaseerd op de wetenschappelijke theorieën van de gerenommeerde theoretische natuurkundige Kip Thorne. Het verhaal gaat over een team van pioniers dat de belangrijkste missie onderneemt in de geschiedenis van de mens. Oscar-winnaar Matthew McConaughey speelt ex-piloot Cooper, die nu als boer door het leven gaat. Hij laat zijn familie en een ten onder gaande Aarde achter om een expeditie te leiden ver buiten dit melkwegstelsel, om erachter te komen of er voor de mensheid een toekomst achter de sterren is. Oscar-winnaar Anne Hathaway en Jessica Chastain (genomineerd voor een Oscar) spelen ook een rol in deze mijlpaal, die door Lou Lumenick van de New York Post 'één van de meest geweldige filmervaringen van deze eeuw tot nu toe' genoemd werd.

De filmkeuze van Aron Ludikhuijze Interstellar Cinema Middelburg

 

 

 

Onze eerstvolgende gast is Gijs Suy. Hij kiest de film Mullholland Drive en leidt de film in op donderdag 27 december om 19.30 uur. 

Tickets & trailer > 

De filmkeuze van Gijs Suy