Update Coronavirus

Via de online filmzaal van Cinema Middelburg, op Picl, kunnen mensen gewoon thuis films bekijken.

Vanwege de laatste ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Corona-virus in Nederland heeft Cinema Middelburg besloten de voorstellingen van maandag 16 maart t/m 6 april te annuleren. We hebben een zorgvuldige afweging gemaakt, waarbij de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers en medewerkers voorop staan. 

Bezoekers met reeds gekochte kaarten krijgen hun geld terug. Heeft u online kaarten gekocht voor één van onze voorstellingen? Dan nemen wij binnenkort per e-mail contact met u op. Heeft u kaarten gekocht aan de kassa, stuur dan een e-mail met de volgende gegevens naar admin@cinemamiddelburg.nl:

  • Bestelnummer (online gekochte kaarten) of ticketnummers (aan de kassa gekocht)

  • IBAN waarop u het bedrag wilt hebben overgemaakt

  • Tenaamstelling van dit bankrekeningnummer

We hebben inmiddels van meerdere bezoekers het bericht mogen ontvangen dat ze geen geld terug verwachten, maar dat ze het kaartje graag willen doneren. Daarvoor grote dank.

Via onze website en social media-kanalen houden we u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Uiteraard kunt u thuis via onze online filmzaal op Picl wel genieten van een deel van ons filmaanbod. Klik hier voor alle informatie.

Wij vragen uw begrip en hopen u in de toekomst weer te kunnen ontvangen bij een van onze voorstellingen!

Update zaterdag 14 maart 12.00 uur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste films en ontwikkelingen van Cinema Middelburg.