mondkapjes

update Corona maatregelen oktober 2020

Met slechts 28 beschikbare stoelen zijn we snel uitverkocht. We raden dan ook aan om tijdig kaarten te bestellen via onze website. Vanwege de Corona maatregelen is het helaas niet mogelijk om op het laatste moment spontaan een kaartje te kopen.

Corona aanpassingen 
Nieuwe maatregelen: voorlopig starten we geen voorstellingen om 21:30 op vrijdag en zaterdagavond. Wel voegen we waar mogelijk extra matinee voorstellingen toe op zaterdag. Alle medewerkers in de Kloveniersdoelen, vrijwilligers in de Cinema, personeel in het café, dragen mondkapjes, voor de veiligheid van iedereen, bezoekers, collega's. We raden bezoekers aan om tijdens het verplaatsen in het gebouw ook een mondkapje te dragen. Desgewenst hebben we mondkapjes beschikbaar. Vraag het de vrijwilligers. 

Update over de luchtbehandeling in de Cinema: verse buitenlucht wordt eerst gefilterd, en oude verwarmde lucht wordt afgevoerd. De nieuwe, verse buitenlucht wordt verwarmd met de 'oude' warmte, met een warmtewisselaar, maar niét gemengd met de oude lucht. Veilig, én milieuvriendelijk! 

We hebben ons voorbereid om op een veilige manier filmvoorstellingen te kunnen organiseren, veilig voor onze vrijwilligers en de bezoekers. Een aantal zaken zijn veranderd: 28 stoelen volgens een geplaceerd stoelenplan, online verkoop, de zaal is 15 minuten voor aanvang geopend, instructies, hygiëne maatregelen. We volgen hierbij het protocol van de bioscoopbond NVBF. Lees er hier alvast meer over. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste films en ontwikkelingen van Cinema Middelburg.