Corona

veilig naar de Cinema vanaf 1 juni 2020

Vanaf 1 juni mogen we de deuren weer openen voor publiek. We hanteren maatregelen om de veiligheid van onze medewerkers en de bezoekers te garanderen: een veilig geplaceerd stoelenplan, online verkoop, instructies, hygiëne maatregelen. We volgen hierbij het protocol van de bioscoopbond NVBF. Lees hieronder meer. 

Per 1 juni 2020, met afstand de leukste Cinema in Middelburg

 

Hartelijk Welkom!

Met ingang van 1 juni 2020 verzorgen we weer filmvoorstellingen. We volgen daarbij de RIVM- richtlijnen en protocollen van de brancheorganisatie voor bioscopen en filmtheaters, de NVBF.

De gezondheid en veiligheid van onze vrijwilligers en bezoekers beschermen we met de volgende regels, en we helpen u hiermee bij uw filmbezoek. We vermijden hierbij contact tussen vrijwilligers en bezoekers.

 • Kom met maximaal 2 personen uit één huishouden. Blijf thuis bij verkoudheid of griepklachten.
 • We ontvangen maximaal 28 bezoekers per filmvoorstelling. Hierbij houden we rekening met 1,5 meter afstand tussen de stoelen.
 • Volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers op. Zij ontvangen u bij de voordeur, en begeleiden u in de Cinema zaal. In de Cinema zaal wordt u e-ticket gecontroleerd. Volg in het café de aanwijzingen van het personeel op.
 • Er zijn door ons geplaceerde zitplaatsen: losse stoelen en setjes van 2 stoelen naast elkaar. Deze zijn bedoeld voor bezoekers uit één huishouden, en niet beschikbaar voor enkele bezoekers. Enkele bezoekers kiezen de losse stoelen.
 • De ticketverkoop is uitsluitend online, via www.cinemamiddelburg.nl. Bij het kopen van uw ticket kiest u thuis een genummerde stoel uit het beschikbare stoelenplan. U beantwoordt hier vragen over uw gezondheid en gaat akkoord met onze protocollen. Deze periode is onze fysieke kassa in de Cinema niet geopend. U neemt uw e-ticket mee op uw telefoon, of eventueel geprint op papier, en laat dit zien aan de vrijwilliger die u ontvangt. Let goed op het aantal kaarten dat u kiest, welke kaartsoort (normaal of donateur) u kiest, en welke stoel(en) u kiest. Eenmaal gekocht kan er niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.
 • De Cinema zaal is 15 minuten voor aanvang geopend. Kom niet vroeger. Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op. De gang naar de Cinema zaal is éénrichting, houdt afstand. Volg de aanwijzingen op vloerstickers en posters. In de Cinema zaal toont u uw e-ticket aan de vrijwilliger en zoekt u uw genummerde stoel. Het is niet mogelijk ergens anders te zitten. Voordat u de gang inloopt, kunt u iets drinken in het café of naar de wc. Volg hierbij de aanwijzingen van het cafépersoneel op. Een drankje meenemen in de Cinema is mogelijk.
 • Wij houden de Cinema schoon, reinigen contactoppervlakten en stoelen regelmatig en bieden op verschillende plaatsen de mogelijkheid uw handen te reinigen met gel.
 • Geniet van de film, respecteer elkaar, probeer wc-bezoek tijdens de voorstelling te voorkomen.
 • Na afloop van de film, verlaat u de Cinema, rij voor rij, en houdt afstand. Bezoekers op de voorste rij staan eerst op, en zo voorts tot de achterste rij.
 • Er is een rolstoelplaats, neemt u ruim van te voren contact op via e-mail admin@cinemamiddelburg.nl Dan kunnen wij u helpen.
 • Het filmprogramma maken we uitsluitend online bekend, er is deze periode geen papieren maandprogramma. We zorgen voor voldoende spreiding van de voorstellingen, om te voorkomen dat bezoekers elkaar kruisen.

Let op:

Per 1 juni 2020:

Voorlopig geen smakelijke voorstellingen, film- en eten combinatie op dinsdagavond. U kunt wel reserveren voor een diner via www.kloveniersdoelen.nl

Geen budgetavond op woensdagavond, maar normaal tarief, er is tot 1 september geen overlast van de schietvereniging.

Geen papieren maandfolder

Geen fysieke kassa in de Cinema

Uitsluitend online kaartverkoop via www.cinemamiddelburg.nl

Geplaceerde stoelen, u kiest thuis uw stoel uit de beschikbare stoelen. In de Cinema zijn de rijen en beschikbare stoelen genummerd. U kunt niet verplaatsen van stoel.