IFFR Gemist!

alleen dit weekend eenmalig te zien

Grijp nu je laatste kans om nog drie favorieten uit de selectie van de 47ste editie van International Film Festival te bekijken. In het weekend van 16 en 17 maart draaien we Arrhythmia, Jimmie en All You Can Eat Buddha, stuk voor stuk films die in de top van de IFFR Publieksprijs zijn geëindigd en alleen tijdens IFFR Gemist nog bij ons op het witte doek te zien zijn.

Arrhythmia (vrijdag 16 maart om 19.00 uur)

Rusland - 2017 - Boris Khlebnikov - 117 min.

Een bevlogen maar vaak beschonken ambulancebroeder staat op het punt alles te verliezen: zijn huis, zijn baan en vooral zijn geliefde vrouw die bij hem weg wil. Dit krachtige en innemende onderzoek van de huwelijkscrisis van een echtpaar weerspiegelt de turbulente staat waarin het moderne Rusland zich bevindt.

All You Can Eat Buddha (vrijdag 16 maart om 21.30 uur)

Canada - 2017 - Ian Lagarde - 84 min.

Een mysterieuze vreemdeling magnetiseert toeristen in een Zuid-Amerikaans resort. Hij begint ter plaatse wonderen te verrichten. Wie is hij? Dit speelfilmdebuut is een vreemde, grappige, zen-achtige karikatuur van massatoerisme - alsof Alejandro Jodorowsky en Monty Python (denk The Meaning of Life) de krachten hebben gebundeld.

Jimmie (zaterdag 17 maart om 19.00 uur)

Zweden, Oostenrijk, Kroatië - 2018 - Jesper Ganslandt - 91 min.

Het vierjarige blonde jochie Jimmie moet huis en haard in Zweden verlaten. In zijn impressionistische en aangrijpende speelfilm zet Jesper Ganslandt (Falkenberg Farewell, The Ape) een bestaande crisis op zijn kop en toont een mensonterende vlucht door Europa door de ogen van een kind. Soms is het spannend en gezellig, vaak ook hartverscheurend. Openingsfilm IFFR 2018.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste films en ontwikkelingen van Cinema Middelburg.