Cineville!

onbeperkt naar goeie films

De vier Zeeuwse filmtheaters Cinema Middelburg, FiZi Zierikzee, ’t Beest Goes en Ledeltheater in Oostburg zijn vol trots gezamenlijk aangesloten bij Cineville. Vanaf donderdag 23 maart kunnen Zeeuwen met een Cineville pas onbeperkt naar de vier theaters komen. Met een Cineville pas betaalt men slechts €22,50 per maand (of slechts €18,50 per maand jonger dan 30). Cinevillers kunnen hun hart ophalen met talloze prachtige films, én steunen de theaters.

De vier Zeeuwse filmtheaters vormen een netwerk. Door samen te werken is het eerder succesvol gelukt toe te treden tot het Europese netwerk Europa Cinemas. Ook werd er gezamenlijk een bijdrage van het Filmfonds geworven tijdens de Coronaperiode waarmee het vernieuwde educatieproject Make a Fake werd ontwikkeld. Nu volgt Cineville.

Voordelen van Cineville zijn dat leden vaker naar de film gaan, wat avontuurlijkere titels uitkiezen en over het algemeen wat jonger zijn. Per bezoek ontvangt het theater een bijdrage van Cineville. Het voordeel voor de Cineviller is dat er bij de vier theaters met hun diverse aanbod grote keuze is. De Cinevillers worden via de speciale Cineville-website geïnformeerd over films via achtergrondartikelen, interviews en recensies. Hierdoor ontstaat een soort ‘community-gevoel’.

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste films en ontwikkelingen van Cinema Middelburg.