BO: slotfilm NFF

Het Nederlands Film Festival komt naar je toe...

en is op 27 september aanwezig met de NFF Festivalpremière van Bo in de Grote Zaal van Cinema Middelburg. Op dezelfde dag als de première in Utrecht beleef je in Cinema Middelburg de première. In heel Nederland doen bioscopen mee aan de NFF Festivalpremières en Cinema Middelburg biedt jou de mogelijkheid om de eerste filmvoorstelling te ervaren. 

 

Dinsdag 27 september

Bo – Sherman De Jesus (scenario: Sherman De Jesus, producent: Memphis Features, distributeur: Amstelfilm)  

Roadmovie die zich afspeelt in het prachtige Georgië. De onverwachte opbloeiende liefde tussen Bo en Levan zorgt ervoor dat ze hun donkerste geheimen met elkaar durven te delen

Wanneer de stoere Bo naar Georgië afreist om het graf van haar vader – een bekende trompettist – te bezoeken, komt ze zijn vroegere jeugdvriend Levan tegen. Op zoek naar haar roots en een beter begrip van haar vader, besluit ze om mee te liften in Levans vrachtwagen. Ondanks het leeftijdsverschil geven ze voorzichtig toe aan de liefde voor elkaar. Het melancholische trompetspel van Bo’s vader begeleidt hun reis door het adembenemende Georgische landschap. Langzaam durven ze hun diepste geheimen met elkaar te delen.

 

Cast: Gaite Jansen, Rati Tsiteladze, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Luna Klok.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste films en ontwikkelingen van Cinema Middelburg.